Sponsoren

logo DS-kunststoffenDS Groep

Als leverancier en distributeur van kunststof plaat- en staf materiaal helpen wij u graag. Onze plaatmaterialen worden toegepast in markten als Sign & Display, Bouw, Interieurbouw en Machinebouw. Maar daarnaast zijn er nog vele andere toepassingen.

Onze materialen worden niet alleen gebruikt in de Nacht van Nederland, ook in de Rally van de Grensstreek alsmede De Langste Nacht van de Austin Healey Owners Club worden onze materialen ingezet. De RC’s, die u allen hoopt te vinden, zijn van ons materiaal gemaakt. Maar ook de dwangpijlen, die u op de juiste route houden!!

Waar u ook rijdt, welke bochten u ook neemt, met onze landelijke dekking zijn wij in staat om met snelheid en accuratesse u elke gewenste kunststof soort te leveren, voor welke toepassing dan ook. Wij wensen u veel plezier tijdens uw rit.

 

Logo SuixtilSuixtil - At life Speed

De authentieke editie van de originele en legendarische Suixtil raceoutfit vormt nog steeds de inspiratiebron voor het merk Suixtil en haar ontwerpen. Een merk voor echte ‘karakters’ die met volle teugen willen genieten van wat het leven hen te bieden heeft: At life speed!

At life speed!
Het Escuderia Suixtil droeg als eerste ter wereld eigen teamkleding en ging met absoluut topmateriaal als Maserati 4CLT/48 en Ferrari Tipo 166 F2 van start. Suixtil leverde de racekleding: een lichtblauwe broek en een geelwit shirt met korte mouwen, met daarop het gedistingeerde, rood geborduurde Suixtil logo. Doordat Fangio zijn kleding aan collega-coureurs en vrienden cadeau gaf, werd Suixtil de must have voor elke coureur in die tijd.

Racekleding
Het verhaal van het Argentijnse herenmodemerk Suixtil leest als een spannend jongensboek dat begint in 1948. Het jaar waarin de Argentinean Automovil Club (ACA) een team met nationale topcoureurs Juan Manuel Fangio, Benedicto Campos, Jose Froilan Gonzalez en Onofre Marimon naar Europa stuurt om aan de F2 en F1 Kampioenschappen mee te doen.

 

 

altena Classic Car Service

 

Altena Classic Car Service

Al meer dan 20 jaar lang bezit eigenaar Jan Altena èchte passie voor klassiekers!

Wat Jan en zijn vrouw Tineke op 1 april 1994 begonnen als Altena Classic Service, is vandaag de dag uitgegroeid tot Altena Classic & Rally Service. Een sterk bedrijf, wat zich onderscheid door zowel het verkopen, onderhouden als restaureren van prachtige, klassieke oldtimers en gespecialiseerd is in het prepareren daarvan, met name voor zware langeafstandsrally's.

 

 

Logo Onixx Starcraft

Onixx Starcraft - The touch to finish

Sommigen pretenderen specialist te zijn, maar preparatie van rally en raceauto's vereist ervaring, wij bezitten deze kennis opgedaan achter het stuur van onze eigen raceauto's in talloze (internationale) races.

Dus geen experimenten met uw kostbare bezit, bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent. Geen papagaaiverhalen, geen onnodige investeringen,wij adviseren u vanuit de jarenlange (race)praktijk waarbij onze passie voor uw klassieker voorop staat, dat voorkomt nare verrassingen achteraf.

Of het nu een vooroorlogse 6C2500 Touring van 1938 is of een Mito 1.4 16V Turbo Sport betreft, wij bezitten de kennis en hebben de ervaring om voor een perfecte afstelling te kunnen zorgdragen.
Onixx Starcraft BV is gevestigd in Lichtenvoorde met ondermeer als doel het ontwikkelen en testen van producten voor auto's en motoren. Innovatie en het optimaliseren van verbrandingsmotoren is.